25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σαρακατσαναίων

Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αντιτεθούν στην άποψη πως εν ακόμη οργανωτικό συνέδριο Σαρακατσαναίων έλαβε χώρα με επιτυχία.


Το 25º συνέδριο το οποίο και είχε αναλάβει ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου και Ευρυτανίας διεκπεραιώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη του Αγρινίου το τριήμερο 17,18 και 19 Μαρτίου με ποικίλες εκδηλώσεις ,ομιλίες και χορούς που έλαβαν χώρα , χαρίζοντας μας ένα όμορφο και δημιουργικό τριήμερο.


Ένα μεγάλο μπράβο στο σύλλογο,στους ανθρώπους που έτρεξαν και προσπάθησαν για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.
Ο σύλλογος μας με την παρουσία του Πρόεδρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ,τον χοροδιδάσκαλο και πληθώρα άλλων απλών μελών έδωσε βροντερό παρόν ακολουθώντας για άλλη μια φορά τα Σαρακατσάνικα δρώμενα και εκδηλώσεις.
Τίμησε με την παρουσία του όλους τους διοργανωτές των εκδηλώσεων και εξέφρασε την θέληση, να είναι αυτός ο επόμενος σύλλογος που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας αυτήν την σπουδαία εκδήλωση.


Έπειτα από συζητήσεις και αφότου καταθέσαμε οργανωτικό σχέδιο για το πως οραματιζόμαστε την εκδήλωση αυτή έχοντας στο πλευρό μας συμπαραστάτες πάρα πολλούς από τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ""άρχοντες"" της πόλης, κατορθώσαμε να πείσουμε άμεσα τους παρευρισκόμενους.
Έτσι ο σύλλογος Νομού Θεσσαλονίκης η Ένωση θα είναι αυτός που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το 26º Οργανωτικό Συνέδριο Σαρακατσαναίων το οποίο και θα πραγματοποιηθεί το 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε την ΠΟΣΣ για την τιμή να μας αναθέσει αυτό το δύσκολο και απαιτητικό έργο.


Ο Σύλλογος και τα μέλη του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να βγει ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα όπως αρμόζει σε έναν ιστορικό Σύλλογο όπως τον δικό μας.

24ωρο ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ

Play Radio in Popup Window

Ακούστε τις μουσικές επιλογές του συλλόγου όλο το 24ωρο!!
(Αν δεν παίζει επιλέξτε από την λίστα το Radio Enosi 2)

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems