Την Παρασκευή στις 8 Σεπτεμβρίου το χορευτικό τμήμα παραστάσεων του συλλόγου μας συμμετείχε στο πολιτιστικό αντάμωμα που έλαβε χώρα στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης. Διάφοροι πολιτιστικοί σύλλογοι χόρεψαν χορούς από όλη την ελληνική περιφέρεια και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι Σαρακατσαναίοι τους οποίους κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει ο δικός μας σύλλογος.

   Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν μοναδικό τρόπο, έχοντας όλοι οι σύλλογοι διαφορετικό σημείο εκκίνησης και κοινό τόπο συνάντησης στο χώρο της εκδήλωσης την ίδια χρονική στιγμή. Η δική μας ομάδα ξεκίνησε από το σημείο του χωριού που διαμένουν οι περισσότεροι Σαρακατσάνοι. Χορεύοντας και τραγουδώντας σαρακατσάνικα τραγούδια με το στόμα και με συνοδεία παραδοσιακών σαρακατσάνικων οργάνων φτάσαμε μαζί με όλους τους Σαρακατσάνους του χωριού στο χώρο της εκδήλωσης, όπου χόρεψαν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι με στόχο να αποσπάσουν το χειροκρότημα του κόσμου που παρευρέθηκε να δει την εκδήλωση.

   Θερμά συγχαρητήρια στη χορευτική μας ομάδα, καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες και φυσικά στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση του ανταμώματος αυτού.

24ωρο ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ

Play Radio in Popup Window

Ακούστε τις μουσικές επιλογές του συλλόγου όλο το 24ωρο!!
(Αν δεν παίζει επιλέξτε από την λίστα το Radio Enosi 2)

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems