Με τη λήξη του Δωδεκαημέρου των Χριστουγέννων, ανήμερα των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο φετινός ετήσιος χορός του συλλόγου μας. Για ακόμη μια χρονιά το συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" ήταν κατάμεστο από κόσμο που παρά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, αποδεικνύει ότι ο Φλάμπουρας των Σαρακατσαναίων στέκεται και θα στέκεται και στο μέλλον πολύ ψηλά. Αυτό είναι η κινητήριος δύναμη του Δ.Σ. του συλλόγου μας και γι' αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκομένους.

Την αυλαία άνοιξαν με τον πιο όμορφο τρόπο τα χορευτικά του συλλόγου μας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλού μας Μπούρα Γεώργιου, όπου απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα. Ακολούθησε ένα ζεστό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα του Κώστα Ζαραλή και τις γνήσιες σαρακατσάνικες φωνές του Σταύρου Μπόνια,του Νίκου Γιαννακού και της Κατερίνας Μπόνια.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ. Μουτσιάνας Γεώργιος και μέλη του Δ.Σ. της, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων Σαρακατσαναίων νομού Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Λαγκαδά, Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου, Ημαθίας, Πιερίας, Λάρισας και φοιτητών Θεσσαλονίκης,καθώς και ο πολιτιστικός σύλλογος "Διόνυσος" της Σταυρούπολης Θεσ/νικης. Οι πρώην υπουργοί Σταύρος Καλαφάτης και Γεώργιος Γεωργαντάς, ο πρώην υφυπουργός Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης εμπορίου Κώστας Γιουτίκας,  ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλειος Ανατολίτης, η αντιδήμαρχος Γιούλη Ραννέλα, ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος, η υποψήφια βουλευτής Άννα Ευθυμίου και η αναπληρώτρια γραμματέας κοινωνίας της Ν.Δ. Βασιλική Νάκου. 

 

24ωρο ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ

Play Radio in Popup Window

Ακούστε τις μουσικές επιλογές του συλλόγου όλο το 24ωρο!!
(Αν δεν παίζει επιλέξτε από την λίστα το Radio Enosi 2)

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems