Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων του Ν. Θεσσαλονίκης «Η Ένωση», απαρτιζόμενος από πολυπληθής ομάδα μελών και φίλων του συλλόγου παραβρέθηκε το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου 2018 στο 38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Τρικάλων. Μια εκδήλωση θεσμός που αναδεικνύει τη θέλησή μας να διατηρήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις μας και να τις μεταλαμπαδεύσουμε στις νεότερες γενιές.

Η συμμετοχή του συλλόγου μας ήταν ενεργή σε όλες τις εκδηλώσεις του Ανταμώματος, ξεκινώντας από την Παρασκευή το βράδυ με το γλέντι νεολαίας. Συνεχίζοντας, το Σάββατο το πρωί συμμετείχαν στους αγώνες ποδοσφαίρου (τόπκα) 5χ5, μαζί με νέους και παιδικά τμήματα. Το απόγευμα του Σαββάτου συμμετείχε στο βιωματικό καραβάνι μαζί με όλο τον κόσμο, στο οποίο διοργανώθηκαν δρώμενα από τη ζωή και την ιστορία των Σαρακατσαναίων. Στη συνέχεια, ακολούθησε το μεγάλο γλέντι των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι και η βραδιά έκλεισε με γλέντι των φίλων και μελών του συλλόγου μας στο ξενοδοχείο όπου διαμείναμε στην Ελάτη, μέχρι την ανατολή του ήλιου.

Την Κυριακή το πρωί συμμετείχε στην κορυφαία εκδήλωση μαζί με τα χορευτικά από όλη την Ελλάδα, όπου έλαβε χώρα το θεατρικό δρώμενο και οι χοροί όλων των συλλόγων που συμμετείχαν, κλείνοντας έτσι το τριήμερο εκδηλώσεων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην χορευτική ομάδα του συλλόγου μας, που έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24ωρο ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ

Play Radio in Popup Window

Ακούστε τις μουσικές επιλογές του συλλόγου όλο το 24ωρο!!
(Αν δεν παίζει επιλέξτε από την λίστα το Radio Enosi 2)

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems