Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου μας σας ευχαριστούν από καρδιάς για το 3ο επιτυχημένο φθινοπωρινό γλέντι στην Αγία Παρασκευή του δήμου Θέρμης, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018. Η προσέλευση του κόσμου δικαίωσε κατά μακράν τις προσδοκίες μας δίνοντας το έναυσμα να ανοίξει η αυλαία του γλεντιού με το μικρό μας χορευτικό. Χάρη στην εθελοντική προσφορά του Δ.Σ., των μελών, των χορευτών και των φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε μια αξέχαστη βραδιά που κύλησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υπό το πρίσμα αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο, κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο, τον Αντιδήμαρχο, κ. Μουστάκα Βασίλειο, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κα. Τσιουβάκα Μαίρη και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Γκιζάρη Στέλιο, Αποστόλου Στέλιο, Τσαουσάνη Μαίρη, Δήμου Φανή, Μοσχόπουλο Γιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ.Γιουτίκα Κων/νο, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας, κα. Πατουλίδου Βούλα, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Πάλλα Κων/νο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Ανατολίτη Βασίλη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Καρατάσιο Γεώργιο, τον τέως Υπουργό, κ. Μάρδα Δημήτριο, τον 1ο Πρόεδρο της ΠΟΣΣ, κ. Γιαννιώτη Θεόδωρο, τον Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής του ΑΠΘ, κ. Μπασδάνη Γεώργιο, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης, Ν. Ημαθίας, Ν. Θεσπρωτίας, μια παρέα από το Σλίβεν, καθώς και τους τραγουδιστές Αλαφροπάτη Μίλτο, Δροσάκη Δημήτρη, Καραχρήστο Γιώργο, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και διασκέδασαν μαζί μας.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στους χορηγούς μας που στηρίζουν και ενισχύουν οικονομικά τις εκδηλώσεις μας, καθώς και στην ορχήστρα του Κώστα Ζαραλή με τις μοναδικές φωνές της Γιώτας Γρίβα και του Σπύρου Γιαννιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ.

Radio Enosi

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το ραδιόφωνο

radioenosi

 

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems