Μια μεγαλειώδης εκδήλωση με απίστευτο αριθμό συμμετεχόντων, μια πραγματική κοσμοπλημμύρα που μας γέμισε συγκίνηση και ικανοποίηση διότι η «ΕΝΩΣΗ» έθεσε τον «πήχη» της οργάνωσης των εκδηλώσεων πιο ψηλά από ποτέ !
Με τους εκλεκτούς Βασίλη Σερμπέζη και Κατερίνα Μπόνια στο τραγούδι και τους δεξιοτέχνες στο κλαρίνο Μάκη Μποροδήμο και Γιώργο Μαλιαχόβα, ήταν αναμενόμενη η επιτυχημένη έκβαση της Σαρακατσάνικης βραδιάς.
Την ορχήστρα πλαισίωναν επίσης οι μουσικοί:Γεωργίου Μιχάλης στο βιολί,Λάκης Νεοφώτιστος στο λαούτο,Ανδρέας Ζαραλής στο ντέφι.
Την εκδήλωσή μας, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας,ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Γιουτίκας, Η
Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης Μελίνα - Μαρία Δερμεντζοπούλου, ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος,ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος,η Πρόεδρος κοινότητας Αγίας Παρασκευής Μαίρη Τζιώλα-Τσιουβάκα την οποία ευχαριστούμε για την θερμή φιλοξενία , ο Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑ Θέρμης Γεώργιος Αγγέλου τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά του, όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος Κοντοπίδης Πολυχρόνης, ο Βασίλης Μουστάκας αντιδήμαρχος υπηρεσιών Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, ο Σπύρος Γαντάς αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Κουγιουμτζίδης Κωνσταντίνος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Δήμου Θέρμης, ο Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Περιφερειακός σύμβουλος Περ.Κεντρικής Μακεδονίας Αστέριος Κομμάτας, ο Πρώην περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Ανατολίτης, η Πρόεδρος Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κιλκίς Χρυσή Σοφού και πάρα πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι από όλο τον νομό Θεσσαλονίκης και φυσικά η Σαρακατσάνα Κατερίνα Ζιούτα -Συντονίστρια Β Θεσσαλονίκης.
Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Σαρακατσαναίων : Φοιτητών Ν.Θεσσαλονίκης «Ο Λεπενιώτης», Ελευθερίου-Κορδελιού-Ευόσμου «Ο Σταυραετός», Λαγκαδά «Τα Σταυραδέρφια», Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας
Την εκδήλωση μας τίμησαν και εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων «Ναύαρχου Βότση», Ταγαράδων, Νέας Ραιδεστού,Τριλόφου καθώς και από τον Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ταγαράδων.
Θερμά ευχαριστήρια οφείλουμε στους χορηγούς της εκδήλωσής μας, οι οποίοι μας στηρίζουν αδιάλειπτα :
ΕΚΜΕ- ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- Γαντας
-ΔΕΛΤΑ ΠΙΣΤΟΛΑΣ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
-HLS-HOME LIFE SYSTEM-ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ –ΓΙΔΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-MEGASYSTEMS-ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
- REKOR-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ –ΑΦΟΙ ΔΕΒΕΤΖΟΓΛΟΥ
-CONSORTIS ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ –ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ
-ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ
-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ -AVALON
-ΑΦΟΙ ΚΑΠΟΥΛΑ ΟΕ- ΠΡΑΤΗΡΙΟ SHELL- ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ
-ΓΑΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΡΜΗ
-ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ –ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
-Οκ grocery ΜΑΡΚΕΤ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
-ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ
- Κώστας Γιουτίκας εις μνήμη Δαλακούρα
-ΦΥΤΩΡΙΑ ΛΙΘΑΡΗΣ -Βασιλικά
-ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ –ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
-ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ –ΕΜΠΟΡΟΣ
-ΜΠΡΑΤΣΑΣ ΑΕ –ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ
-ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΤΟΥ –ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ-ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-Δέδας Γεύσεις -Βιοτεχνία ειδών διατροφής
-Εκδόσεις -Εκτυπώσεις-Χρυσοτυπίες-Καλλιτεχνικές βιβλιοδεσίες-Γεώργιος Ηλιάδης -Μεσολογγίου 21-23 Τριανδρία
Χορηγοί επικοινωνίας
Atlas tv
ΟΑΣΘ
ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τα παιδιά του μικρού μας χορευτικού και τον χοροδιδάσκαλο Γιάννη Σούρλα για την παρουσιάση παραδοσιακών χορών.
Συγχαρητήρια αξίζουν στο ΔΣ για την οργάνωση, στα μέλη και ιδιαιτέρως σε όλους εσάς, που μας στηρίζετε και συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας και έχουν πάντα ανέλπιστη επιτυχία!!
Ας ευχηθούμε και του χρόνου να ανταμώσουμε με Υγεία!
 
 
 
 
 
 

Radio Enosi

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το ραδιόφωνο

radioenosi

 

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems