Έφυγε η πρώτη αποστολή για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στο Θεσσαλικό κάμπο και έπεται συνέχεια.
Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με προορισμό τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων, ολοκληρώθηκε χάρη στην ευαισθησία που έδειξαν όλοι οι σύλλογοι που συνέδραμαν για τον κοινό αυτό ανθρωπιστικό σκοπό.
Συμμετείχαν οι Σύλλογοι :
Σαρακατσαναίων Λαγκαδά,
Σαρακατσαναίων Ευόσμου -Κορδελιού,
Σαρακατσαναίων Ξάνθης,
Σαρακατσαναίων Πρεβέζης,
Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας ,
Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας ,
Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου
-Σαρακατσαναίοι Σκροπονερίου
Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης
π. Μέλος ποσσ συλλόγου Σαρακατσαναίων εν Αθήνας, Πέτρος Μάμαλης
Η επόμενη αποστολή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του δικού μας συλλόγου αλλά και όλων των συλλόγων που συμμετέχουν στην πολύτιμη αυτή προσπάθεια ώστε να απαλύνουμε τους πληγέντες.
Ευχαριστούμε την ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. και ιδιαιτέρως τον κ.Αλέξανδρο Σταυρόπουλο από το παράρτημα Καλοχωρίου - Θεσσαλονίκης, για την δωρεάν μεταφορά των δεμάτων με τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.
Εκ του ΔΣ

Ο Σύλλογος μας μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελεούσας o Μέγας Αλέξανδρος συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο για τον Ετήσιο χορό 2015Με μεγάλη επιτυχία και με συγκινητική συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος ετήσιος χορός μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του.

Περισσότερα...

Radio Enosi

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το ραδιόφωνο

radioenosi

 

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems