Την Παρασκευή 15/07/2022 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 4ο γλέντι του συλλόγου μας στην Χαλκηδόνα,όπου η προσέλευση του κόσμου «πλημμύρισε» τον χώρο της εκδήλωσης.
Ήταν μια Σαρακατσάνικη βραδιά χορού και τραγουδιού, που τόσο πολύ είχε ανάγκη ο κόσμος,μετά την επιβεβλημένη αποχή λόγω πανδημίας τα τρία τελευταία χρόνια.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα:
τον Υπουργό Θεόδωρο Καράογλου, τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα,τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη,τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Γιουτίκα και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη.
Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση παρευρέθηκαν και ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας Σταύρο Αναγνωστόπουλο,τους αντιδήμαρχους Μαρία Κωστοπούλου,Ανέστη Ανεστίδη, Ζήση Βαϊνά,Μένιο Καρδονάρη,τον πρόεδρο της κοινότητας Χαλκηδόνας Σούλη Μπαλτατζή, και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Χαλκηδόνας Θανάση Κωνσταντέλια.
Με την παρουσία τους τίμησαν το γλέντι μας επίσης,ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης με την ταμία τους Ηρώ Μάττα ,ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κορδελιού με τον πρόεδρό τους Θεόδωρο Γεωργίου,η νεολαία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας.
Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης,το catering ΧΟΥΤΟΣ ,τους εθελοντές και βοηθούς για την πραγματοποίηση του γλεντιού,την παρουσιάστρια Παναγιώτα Μαλογιάννη ,τους μουσικούς και τους τραγουδιστές μας και κυρίως ,εσάς, το κοινό μας που μας ακολουθείτε και μας στηρίζετε στις εκδηλώσεις μας!
Ας είμαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε και να δίνουμε αξία στις εκδηλώσεις που μας συνδέουν με το παρελθόν και τις παραδόσεις μας!
Ο πρόεδρος για το ΔΣ

Radio Enosi

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το ραδιόφωνο

radioenosi

 

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems