Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε το αντάμωμα στην Αγία Παρασκευή στις 9/9/22 . Η τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης που δεν ήταν καθόλου τυχαία αλλά ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς απο μέρους του συλλόγου και φυσικά της μεγάλης προσέλευσης όλων όσων παραβρέθηκαν και μας τίμησαν ,μας αντάμειψε και μας χαροποίησε .
Η παρουσιάστρια της βραδιάς Ηρώ Μάττα, την οποία ευχαριστούμε θερμά, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Μουλαρά να καλωσορίσει τον κόσμο και να μας υπενθυμίσει το σπουδαίο έργο που επιτελείτε μέσα απο τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Κατόπιν ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, μας καλωσόρισε στα μέρη του, που για 5η χρονιά φιλοξενεί το αντάμωμά μας στο δήμο του.Το λόγο πήρε η πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Παρασκευής Μαρία-Τζιόλα Τσιουβάκα και την ευχαριστούμε θερμά για τη φροντίδα της φιλοξενίας σε κάθε μας εκδήλωση.Χαιρετισμό απηύθυνε ,επίσης, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος με τον οποίο έκλεισε το σκέλος των χαιρετισμών.
Κατόπιν στο χορευτικό μέρος της εκδήλωσης τμήμα του μικρού μας χορευτικού χόρεψε θαυμάσια σαρακατσάνικους σκοπούς με τραγούδια απο τους εκλεκτούς Νίκο Γιαννακό και Κώστα Γαρέφη υπό την μουσική κλαρίνου απο τους Κώστα Ζαραλή και Γιώργο Μαλιαχόβα.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι επίσημοι: Σάββας Αναστασιάδης βουλευτής Β Θεσσαλονίκης , Δημήτρης Βαρτζόπουλος- βουλευτής Β Θεσσαλονίκης , Κατερίνα Ζιούτα- υποψήφια βουλευτής ΝΔ, Βασίλης Μουστάκας- αντιδήμαρχος δήμου Θέρμης , Στάθης Αβραμίδης -πρόεδρος ΕΥΑΘ παγίων και περιφερειακός σύμβουλος , Κώστας Μπομπότης -αντιστράτηγος πυροβολικού εν αποστρατεία και επίτιμος υποδιοικητής Δ΄ Σώματος Στρατού, Αλέξανδρος Κοντογιάννης πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, Γερακίνα Μπιζμπινά-πρόεδρος Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γιουτίκας -αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης και περιβάλλοντος, Κωνσταντίνος Τσολάκης -αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών , Σπύρος Γαντάς- αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ,Γιώργος Αγγέλου-πρόεδρος ΔΕΠΠΑΘ.Επίσης έστειλε τον χαιρετισμό του ο Σταύρος Καλαφάτης υφυπουργός Εσωτερικών στον τομέα Μακεδονίας Θράκης.
Παραβρέθηκαν, επίσης, οι Σύλλογοι Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης
«ο Λεπενιώτης» παρουσία προέδρου του, Νομού Σερρών «ο Κατσαντώνης» παρουσία προέδρου του Δημητρίου Γάτσελου,η νεολαία του συλλόγου Νομού Πιερίας
« ο Κατσαντώνης» αλλά και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής οι οποίοι μας παραχώρησαν το γήπεδο και τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
Ευχαριστούμε επίσης τους υπέροχους χορηγούς μας:
MEGASYSTEMS A.E.B.E.-THE SCENT PROFESSIONALS-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ ,
ΜΑΥΡΑΓΓΕΛΟΣ -ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ- ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΟΥΤΟΣ -CATERING , HLS - HOME LIFE SYSTEM-ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ,
ΑΦΟΙ ΚΑΠΟΥΛΑ ΟΕ - SHELL -ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ, ΓΑΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ -Τεχνικό Γραφείο -Θέρμη,ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ veranda bar,ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ -Γιώργος Αλεξίου, Αθανάσιος Καραγιάννης -Κάρβουνα Αγία Παρασκευή.
Μεγάλα ευχαριστώ στους εθελοντές –μέλη του συλλόγου οι οποίοι απο το πρωί της Παρασκευής δούλεψαν ακούραστα για το υπέροχο αποτέλεσμα της βραδιάς ,τα παιδιά του χορευτικού που έβαλαν τα δυνατά τους και μας εντυπωσίασαν αλλά και τους γονείς αυτών .
Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε και ήσασταν πολλοί και διαλεγμένοι.Φίλοι μας αγαπημένοι, που μας στηρίζετε και μας ακολουθείτε πιστά γιατί γνωρίζετε πως ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων «Η ΕΝΩΣΗ» επιτελεί έργο για την Σαρακατσάνικη παράδοση που είναι τα Ήθη και τα Έθιμα, τα λόγια, η μουσική ,οι ενδυμασίες, τα τραγούδια ,οι διδαχές ,οι δοξασίες ,οι αντιλήψεις, οι χοροί.Όλα αυτά που μεταβιβάζονται απο γενιά σε γενιά και παράγουν πολιτισμό.
Ευχόμαστε υγεία για επόμενες ανταμώσεις
Από το ΔΣ.

 

Radio Enosi

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το ραδιόφωνο

radioenosi

 

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems