ΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ
ΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ  

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Απριλίου στην Πόλη της Θεσσαλονίκης στο χώρο του Λευκού Πύργου όταν η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειαρχης Θεσσαλονίκης κ.Βούλα Πατουλίδου άναψε τον βωμό κατά την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

 Στην συνέχεια ακολούθησε η άφιξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής των ολυμπιακών αγώνων " ΡΙΟ 2016" και η ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου και των Εθνικών Ύμνων  Βραζιλίας και Ελλάδας απο την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την τελετή χαιρέτησαν ο Δήμαρχος  Θεσσαλονίκης κ.Γιάννης Μπουτάρης καθώς και οι εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής και της ΕΟΕ. Η τελετή ολοκληρώθηκε με πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από το λύκειο Ελληνίδων,το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν.Θεσσαλονίκης  " Η ΕΝΩΣΗ" και την Ένωση Ποντίων Λαγκαδά και Περιχώρων. Ηχηρό παρόν έδωσε  ο Σύλλογος μας στην σπουδαία αυτή εκδήλωση με την παρουσία του αναδεικνύοντας  για άλλη μια φορά την υπερηφάνεια και την δύναμη της ενότητας  που χαρακτηρίζει τους Σαρακατσάνους.

 Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε  όλο το χορευτικό μας..Ελπίδα του Συλλόγου μας το τμήμα  Νεολαίας μας που μαζί με αυτο των μεγαλύτερων ανδρών και γυναικών καταχειροκροτηθηκαν στους παραδοσιακούς χορούς που ετοιμασαν με τον χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου μας κ.Γεώργιο  Μπούρα καταχειροκροτηθηκαν απο το πλήθος των παρευρισκομενων. Θερμά συγχαρητήρια επίσης κ σε όλα τα χορευτικά που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον Προέδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων  κ.Μουτσιανα Γεωργιο  καθώς και τον Ταμία  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλογων Σαρακατσαναίων που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην συμμετοχή  μας στην εκδήλωση αυτή.

Οι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό ΠύργοΟι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό ΠύργοΟι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό ΠύργοΟι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό ΠύργοΟι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό ΠύργοΟι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό ΠύργοΟι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό ΠύργοΟι Σαρακατσάνοι υποδέχτηκαν την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό Πύργο

Radio Enosi

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το ραδιόφωνο

radioenosi

 

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems