Η ζωή μας είναι γεμάτη κύκλους. Μικρούς, μεγάλους, ευχάριστους, επώδυνους που κάποια στιγμή κλείνουν !
Υπάρχουν κύκλοι που κλείνουν αφήνοντας θλίψη και άλλοι που αφήνουν μια όμορφη και γλυκιά αίσθηση, ολοκληρωμένοι, γεμάτοι αναμνήσεις.
Αναμνήσεις ευχάριστες, που η ομορφιά τους είναι, ότι εφάπτονται με τους επόμενους κύκλους που ξεκινούν δίνοντας μια αλληλουχία. Σαν ο ένας να δίνει τη σκυτάλη στον επόμενο κι έτσι νιώθεις την εξέλιξη, την πρόοδο, τη συνέχεια της ζωής .
Ένας τέτοιος ευχάριστος και τρυφερός κύκλος που κλείνει είναι και της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον άξιο χοροδιδάσκαλό μας Γιώργο Μπούρα ,ο οποίος έσυρε τον χορό για πάνω από μία δεκαετία για μικρούς και μεγάλους χορευτές ,που ακολουθώντας τα χορευτικά βήματά του διδάχθηκαν άψογα τον ρυθμό .
Με άπειρες συμμετοχές σε χοροεσπερίδες, συνέδρια ,παρελάσεις ,εκδηλώσεις με στόχο πάντα την διατήρηση του αυθεντικού Σαρακατσάνικου ρυθμού με ό,ποια επιβεβλημένη εξελικτική πρόοδο.
Δεν είναι όμως τυχαίο αυτό που λένε, πως κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή.
Και να που η νέα αρχή γίνεται πράξη στον Σύλλογό μας με τον χοροδιδάσκαλο Γιάννη Σούρλα -καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδίκευση στους παραδοσιακούς χορούς- ο οποίος μπαίνει στην οικογένεια του συλλόγου έχοντας όλα τα προσόντα για ομαλή και άριστη συνέχεια αυτού που ξεκινήσαμε και που θα συνεχίσουμε έχοντας ως γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στην Σαρακατσάνικη παράδοση!
Αποχαιρετούμε τον αγαπητό μας Γιώργο Μπούρα και τον ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη συνεργασία ,για την συνέπεια ,την αυθεντικότητα ,την επιμονή και υπομονή του ,τις γνώσεις του αλλά συνάμα για όλες τις όμορφες στιγμές που βιώσαμε μέσα στην μεγάλη οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ!!
Συγχρόνως χαιρετίζουμε την νέα συνεργασία με τον νέο χοροδιδάσκαλο Γιάννη Σούρλα, τον καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε σε αγαστή συνεργασία !
Γιώργο Μπούρα σου ευχόμαστε καλή συνέχεια σε κάθε σου βήμα χορευτικό και μη και κάθε οικογενειακή ευτυχία !!
Με περισσή αγάπη η μεγάλη οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ.

Radio Enosi

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το ραδιόφωνο

radioenosi

 

Με την ευγενική χορηγία της ITPlus PC Systems